TESTIMONIALS

null

Marcel

“Door de jarenlange ervaring weet Tom je op ontspannen en subtiele wijze tot zelfinzicht te brengen. Gebruikmakend van de TaylorProtocols Core Values Index weet Tom je te inspireren je kernkwaliteiten en bijbehorende valkuilen middels helicopterview inzichtelijk te maken en -wat nog belangrijker is- je bewust maken hoe je de kwaliteiten die je bezit in je kracht te kunnen gebruiken.
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten , waar voor uw geld.”

Roel

“Als iemand je kan helpen dan is dat Tom. Je hebt snel een klik met Tom en dat helpt enorm om met open mind naar constructieve oplossingen te zoeken.”

Henny

“Tom heeft mij, op een doortastende wijze, heel goed geholpen om mij bij zijn opdrachtgever om tafel te krijgen. Hij schakelt snel, luistert goed naar iemands wensen, denkt goed mee en heeft kennis van zaken. Zijn manier van werken spreekt mij erg aan.”

Jeroen

“Hij is een zeer empathische manager. Haalt het beste uit mensen zonder te pushen, heel natuurlijk. Combineert optimale prestaties en de beoogde prestaties met een zeer positieve vibe in een team, dus win-win situatie voor bedrijf en werknemer.”

Margot

“Ik wist niet dat er nog engelen nog bestonden!!! Maar er is toch nog iemand die je echt wil kan en helpen. Ik zat echt in een diep dal en hij heeft me enorm geholpen om met open mind en constructieve manier naar passende oplossingen te zoeken. De handvatten die hij heeft gegeven, hebben mij geholpen om tot zelfinzicht te komen en op een andere manier naar mijn leven en werkomgevingen te kijken.”

 

 

Medewerker Top Totaal

“Nadat Tom de 1e trainingen had gegeven, werd het al snel duidelijk dat de efficiëntie met enorme stappen vooruitging. Hij voelde meteen aan waar de knelpunten zaten.Ik was echt onder de indruk van de manier waarop Tom steeds weer medewerkers enthousiast kon maken, zelfs zij die in eerste instantie de hakken in het zand zetten.

Tom wilde ook steeds maar een rondleiding hebben door de productiehallen, om beleving en passie te krijgen bij het product van TOP Totaal, om de pracht van het bedrijf te kunnen overbrengen aan medewerkers die deze beleving niet meer hebben, of nooit hebben gehad. De eerste bijeenkomst na de rondleiding was hij er nog vol van! Tom is Tom, lekker puur en werkt met namen i.p.v. rugnummers. Tom heeft ook voor andere trainingen binnen de organisatie een goed en breed netwerk.

Deze man straalt vertrouwen uit en is iemand die met zijn netwerk het totaal pakket beheerst en dat is de reden dat hij met de regelmaat bij TOP Totaal te vinden is!”

Shira

“Tom heeft sales in de genen en is een professional in alle facetten van het sales vak. Als leidinggevende van een sales team is hij in staat de motivatie, maar ook de succesvolle sales-houding over te brengen op zijn team. Als manager geeft hij ook begripvolle en menselijke ondersteuning en is hij integer waardoor hij van zijn sales force een buitengewoon hecht team maakt. Een bijzonder kundig man en waardevolle collega!”

Patrick

“Tom heeft de perfecte combinatie van people management vaardigheden en resultaatgerichte sales capaciteit. Hij is niet alleen een geweldige multi-task manager, maar ook een geweldig persoon om mee te werken.”