BURO TM heeft een samenwerkingsverband met de volgende partners:

null

VILLAVOLUTIE HELPT ORGANISATIES BLIJVEND TE VERBETEREN!

VILLAVOLUTIE is van mening dat iedere organisatie uniek is en vraagt om een tailormade plan van aanpak bij het invoeren van veranderingen en verbeteringen.

Daarbij geloven wij dat het fundament van iedere verandering of verbetering in een organisatie wordt gevormd door de mensen die er werken.

Waar nodig maakt VILLAVOLUTIE  gebruik van diverse verbetermethoden en technieken zoals Lean, Six Sigma, Scrum, Agile development, KAIZEN etc. In onze Villa vindt u alle mogelijkheden onder één dak.

De VOLUTIE in VILLAVOLUTIE staat voor de mate van verandering; in hoeverre is (de geleidelijkheid van) een Evolutie passend bij uw organisatie, of vraagt de situatie eerder om (de urgentie van) een REvolutie?

VILLAVOLUTIE ondersteunt uw organisatie bij het maken van de juiste keuzes. Kim Brons en Daphne van Kalken zijn de oprichters van VILLAVOLUTIE.

Zie voor meer informatie www.villavolutie.nl

Herakles Pharma Staffing is de service provider voor personeel binnen Life Sciences. De kern van Herakles Pharma Staffing is het inzetten van personeel binnen clinical, medical, sales, marketing en R&D posities in de farmaceutische industrie, CRO en Biotech sector. Door haar grote netwerk is Herakles Pharma Staffing in staat om te voldoen aan de eisen van klant en kandidaat.