Haal jij nu het beste uit jezelf?

null
  • Welke kernwaarden bepalen de meerderheid van je beslissingen?
  • Waarom maak je dezelfde fouten keer op keer?
  • Hoe kan je je relaties met anderen verbeteren?
  • Wat zorgt ervoor dat je in conflict met anderen geraakt?
  • Welke studie- en/of loopbaankeuze moet ik maken?

Jouw CVI geeft je het gereedschap om betere keuzes in privé en werk te maken, waardoor je jouw beste bijdrage voor jezelf en anderen kan leveren. Het is de bewezen ‘beste & betrouwbare’ basis voor zelfkennis en zelfontplooiing.
Zo wordt de CVI als meetinstrument in Amerika al meerdere jaren succesvol ingezet voor verschillende coaching vragen op het gebied van o.a. studiekeuze, loopbaankeuze, sportmanagement, burn-out en leiderschap. En ook voor werving & selectie, team- en bedrijfsoptimalisatie. Met concrete bewezen resultaatverbeteringen.

Met de Core Values Index™ assessment bepalen wij jouw aangeboren niet veranderende kernwaarden! M.a.w. we gaan op zoek wie  jij ECHT bent en wat jouw aangeboren voorkeursgedrag is. Daar waar andere assessments kijken naar de mate waarin jij je kunt aanpassen aan situaties/omstandigheden, maken de aangeboren kernwaarden jou uniek. Het de blauwdruk van jouw gedrag. In de coaching ga ik je helpen om effectiever gebruik te maken van jouw diverse kernwaarden. Het resultaat hiervan zal zijn dat je zowel in je persoonlijke leven en in het werk dat je doet (of gaat doen) meer plezier en energie zult ervaren (jouw “place of best and highest contribution”). In de gesprekken zullen we ook kijken naar de momenten waarop er een conflictsituatie kan ontstaan, wat de reden daarvan is en belangrijker: hoe je door gebruik te maken van een andere kernwaarde deze conflictsituatie kunt vermijden!

MAAK HIER DE GRATIS PROEFVERSIE VAN DE CVI