Coaching

null

De Coaching is niet gericht op het veranderen van het gedrag! De Coaching is gericht op het leveren van een positieve bijdrage, leren het maximale uit jezelf halen, jouw Place Of Highest And Best Contribution. Het geeft inzicht waarom je bepaalde dingen doet en hoe je dit eventueel kunt veranderen.

De individuele coaching bevat altijd het maken van de analyse middels Taylor Protocols™ CVI™ en een uitleg van 1,5 uur. Tijdens deze sessie leer je:

  1. Wat de definities van de diverse Core Values (aangeboren kernwaarden) zijn
  2. Wat de negatieve conflict strategieën zijn bij de diverse Core Values
  3. Het bewust worden van jouw Core Values
  4. Wat jouw Core Value focus moet zijn (bepalen van de “Life Question”)

Naar aanleiding van deze eerste sessie krijg je een opdracht mee die we na 2 weken samen bespreken in de 2e sessie van 1 uur. In deze 2e sessie gaan we samen op zoek naar bepaalde patronen in de huiswerkopdracht die je hebt gekregen en bespreken aan de hand van dit patroon hoe je een volgende keer gebruik kunt gaan maken van je Core Value focus in plaats van vast te blijven houden aan je primaire Core Value.

Na 30 -60 dagen volgt er een laatste gesprek. In dit 3e gesprek van 1 uur bespreken we de 5 Wake-up calls die je gaat herkennen als je je in een situatie bevindt waar je niet meer optimaal gebruik maakt van een Core Value en dus je energie drijgt te verliezen en hoe dan te handelen.

Resultaat
Het unieke van deze coaching is dat er absoluut niet gewerkt wordt aan het veranderen van jouw gedrag, maar dat we gaan aanboren wat er al vanaf de geboorte bij je in zit. Je leert bewust je eigen leven en handelen te managen door beter gebruik te maken van de diverse aangeboren  Core Values die je hebt, wat betekent dat je goed kan wisselen tussen de diverse energieën die je in je hebt.

MAAK HIER DE GRATIS PROEFVERSIE VAN DE CVI